Det nyeste innen bilpleie i Sandnes og Stavanger

En lang og tøff vinter kan gjøre stor skade på lakken til bilen. Vi tilbyr bilpleie i form av lakkering og polering. Våre ansatte har lang erfaring på området, og vi benytter oss av markedledende produkter i vår behandling. Vi utfører bilpleie på alle bilmerker.

Når bør du lakkere bilen?

Steinsprut, riper og mindre skader på bilen kan i lengden være meget alvorlig og kostbart for bileier. Om man ikke lakkbehandler slike skader fortløpende, vil det utvikle seg rust og rustbobler. Rust er et stort problem i dagens bilverden, og i verste fall vil du måtte ende opp med å vrake bilen dersom det går for lang tid fra skaden oppstår til noe gjøres med det. Vi anbefaler at jobben gjøres av fagkyndige på området, og vårt verksted på Sandnes står selvfølgelig disponible til å bistå deg. Kontakt oss i dag – bilpleie er noe vi kan!

Hvor ofte bør jeg polere bilen?

Vi anbefaler at du polerer bilen omtrent to ganger årlig. Dette avhenger selvfølgelig av hvilken bil du har, og hvordan du ønsker å behandle den. Men dersom du ser for deg å beholde bilen i best mulig stand lengst mulig, er altså dette noe vi anbefaler deg. Polering to ganger årlig er også noe broom.no anbefaler å gjøre. Grunnen til den hyppige polering handler i stor grad om det røffe klimaet vi har her i nord, og da spesielt med tanke på hvor ofte veiene saltes. Veisalting er en stor påkjenning for lakken på bilen, og det er derfor gunstig å gi lakken et ekstra beskyttende lag før den kalde årstiden setter inn.

Man kan på mange måter kalle polering for «en ekstra forsikring» for bilen din. Skader på lakkering er en avgjørende faktor for verdien på bilen, så dette er noe du absolutt vil sikre deg mot. Bestill polering på vårt bilverksted i dag!