Bilverksted i Sandnes og Stavanger

Vårt bilverksted i Sandnes finner du på Vibemyr, like ved Kvadrat Kjøpesenter. Vi er spesialiserte på reparasjon og diagnostisering av merkene Nissan og KIA. Derimot tilbyr vi selvsagt våre verkstedstjenester på alle bilmerker, samt også elbiler. Har du behov for et rimelig verksted med rask responstid og høyt kompetente mekanikere, er Ålgårds Auto plassen for deg.

Prisforslag og feilsøking – du betaler ikke mer enn du må!

Titt og ofte har vi kunder som ikke vet hva det spesifikke problemet med deres bil er. Det de derimot vet, er at det er et problem. En viktig del av jobben på et bilverksted er feilsøking. Våre høyt kompetente teknikere og mekanikere har årevis med erfaring når det kommer til å gi bilen riktig diagnose, og deretter komme med prisforslag.

Alle ønsker å velge et verksted man kan stole på. En vanlig oppfatning blant nordmenn er at man har en inngående skepsis til bilverkstedene. Mange opplever gjerne at verksted leter ekstra nøye etter feil på bilen, for selv å tjene noen ekstra kroner. Det bør være unødvendig å si at dette ikke er tilfellet hos oss. Er man først fornøyd med jobben som er gjort, kommer man ofte tilbake igjen, og vi mener at dette er en stor del av grunnen til vår suksess som bilforhandler og verksted.

Som kunde er det altså ekstremt viktig at man føler seg ivaretatt og rettferdig behandlet i gjennom hele prosessen. Dette er noe vi i Ålgårds Auto har stort fokus på. Under kan du lese mer om hva vi kan hjelpe deg med.

Ønsker du å bestille time til vårt bilverksted i Sandnes? Kontakt oss i dag!

Gratis konsultasjon av bilskader

Leiebil når bilen din er på verkstedet

Dedikert mekanikere med høyt kunnskapsnivå

Vårt bilverksted i Sandnes hjelper deg med: