Skip to content
Hvorfor velge dekkhotell?

Det finnes flere gode grunner til å velge dekkhotell i stedet for å lagre dekkene hjemme i garasjen, i boden eller ute på terrassen. På et dekkhotell blir alle dekk oppbevart i et temperert lager. Dette for å forsikre at dekkene dine ikke skal ta skade. Det gir også lengre holdbarhet for dekkene. 

For å oppbevare dekkene riktig må du har riktige lysforhold og temperatur skal være optimal. Lageret bør heller ikke være utsatt for fukt. Temperaturen bør ikke overstige 15 varmegrader, og det skal være skjermet for lys – både sollys og lampelys med høy UV-faktor.

Dekkene skal oppbevares enten liggende eller hengende, og de må rengjøres grundig før de stues vekk for sesongen. Det anbefales også å fjerne småstein og andre fremmedlegemer fra dekkmønsteret.

I tillegg til å gi dekkene lengre holdbarhet, vil du spare plass og få et enklere dekkskift.

Vi sender sms i god tid før det er tid for dekkskift, og du får rene og ferdig balanserte hjul med riktig lufttrykk. Og du slipper arbeidet med å gjøre omleggingen selv.

Vi utfører alltid en kontroll av dekkene dine. Om du oppbevarer dekkene dine i vårt dekkhotell, får du følgende tjenester med på kjøpet:

  • Sjekk av lufttrykk
  • TMS-sensor blir sjekket (hvis din bil har en slik sensor)
  • Mønsterdybde blir sjekket
  • Dekkene er forsikret hos oss