Høyt kompetansenivå og optimal service

Vi er spesialiserte på reparasjon og diagnostisering av merkene Nissan, XPENG og Kia, men tilbyr også verkstedstjenester på alle bilmerker, samt elbiler. Har du behov for et rimelig verksted med rask responstid og høyt kompetente mekanikere, er Ålgårds Auto plassen for deg.

Verksted/service

Gratis konsultasjon av bilskader

Leiebil når bilen din er på verksted

Dedikerte mekanikere med høyt kunnskapsnivå

Du betaler ikke mer enn du må!

Titt og ofte har vi kunder som ikke vet hva det spesifikke problemet med deres bil er. Det de derimot vet, er at det er et problem. En viktig del av jobben på et bilverksted er feilsøking. Våre høyt kompetente teknikere og mekanikere har årevis med erfaring når det kommer til å gi bilen riktig diagnose, og deretter komme med prisforslag.

Alle ønsker å velge et verksted man kan stole på. En vanlig oppfatning blant nordmenn er at man har en inngående skepsis til bilverkstedene. Mange opplever gjerne at verksted leter ekstra nøye etter feil på bilen, for selv å tjene noen ekstra kroner. Det bør være unødvendig å si at dette ikke er tilfellet hos oss. Er man først fornøyd med jobben som er gjort, kommer man ofte tilbake igjen, og vi mener at dette er en stor del av grunnen til vår suksess som bilforhandler og verksted.

Som kunde er det altså ekstremt viktig at man føler seg ivaretatt og rettferdig behandlet i gjennom hele prosessen. Dette er noe vi i Ålgårds Auto har stort fokus på. Under kan du lese mer om hva vi kan hjelpe deg med.

Verksted
Service

Service er et viktig tiltak for at bilen din skal være i optimal stand, samt også for å opprettholde verdien av den. Ved service hos oss tilbys det en gjennomgående helsesjekk av din bil. Ved våre verksteder har vi fagfolk og spesialkompetanse på Nissan, XPENG og Kia, men utfører selvsagt også service på andre bilmerker.

EU-kontroll

En EU-kontroll er noe som må utføres på ditt kjøretøy hvert annet år. En slik kontroll består av to deler – en trafikksikkerhetsdel og en miljødel. I trafikksikkerhetsdelen sjekkes blant annet tilstand på bremser og lys. I miljødelen er det hovedsakelig avgassene og støyen til bilen som sjekkes.

Vi er et godkjent bilverksted, og kan derfor tilby EU-kontroll på alle biler. Du kan sjekke kontrollfristen for når din bil må ha EU-kontroll her.

Reparasjon

Våre verksteder tilbyr det meste av reparasjoner og rustbehandlinger på alle bilmerker. Vi fikser alt fra små riper, utbytte av frontrute og større karosseriskader. Det skal lønne seg å velge et merkeverksted. Her får du blant annet bruk av originaldeler, fagfolk og erfaringsbasert kompetanse om nettopp din bil. Våre mekanikere gjennomgår jevnlig kurs for å holde seg oppdatert, noe som sikrer et høyt kunnskapsnivå.

Vår antirustbehandling utføres med det anerkjente produktet Mercasol, som er tilpasset nordiske forhold og gir deg en lang og solid beskyttelse. Du kan lese mer om vårt bilpleie-tilbud her.

Delelager

Vi tilbyr originaldeler, originalutstyr og diverse rekvisita fra Nissan, XPENG og Kia. Hos oss legges stor vekt på rask levering, og det tar derfor liten tid fra et behov om nye deler oppstår, til vi har dem hos oss. 

Godkjent verksted
Ålgårds Auto sitt verksted er godkjent av Statens Vegvesen. Dette gir deg som kunde en ekstra sikkerhet for at arbeidet som utføres på ditt kjøretøy tilfredsstiller krav og retningslinjer som er satt for bransjen. Har du noen flere spørsmål rundt dette er det bare å ta kontakt.
Lokal forankring i flotte lokaler

Vårt bilverksted finner du på Vibemyr, like ved Kvadrat Kjøpesenter. Kom innom vår hyggelige og moderne bilbutikk for utstilling av ulike modeller.