NYE XPENG G6

En romslig og smart SUV-Coupé!

NYE XPENG G6

– En romslig og smart SUV-Coupé!

Vi er stolte over å endelig kunne lansere XPENG G6 – en romslig og smart SUV-coupé som er spekket med teknologi og gode kjøreopplevelser. Med sitt strømlinjeformede design, eksepsjonelle ytelser og toppmoderne teknologi, er XPENG G6 klar til å imponere selv den mest kresne elbilentusiasten.

Premiere

Ønsker du å være blant de aller første som får oppleve den nye XPENG G6? Vi ønsker å invitere deg til  forhåndsvisning den 27. april kl. 13:00! For å sikre din plass på arrangementet, send inn skjemaet under.

Rekkevidde
inntil 550 km
Hjuldrift
RWD / AWD
Bagasjerom
571 l
Romslig og komfortabel

Opplev plassen i nye XPENG G6. Med en akselavstand på 2,89 meter og smart interiørdesign, sørger den for rikelig med benplass og hodeplass. Med et bagasjerom på 571 liter lagringsplass, har du mulighet til å få med det meste på turen.

Lading

XPENG G6 baner vei for hurtiglading på opptil 280 kW! Lad fra 10 til 80% på under 20 minutter, slik at du er tilbake på veien med minimal nedetid. Tilpass reisen din med to batterialternativer: velg det 66 kWh (LFP) batteriet som tilbyr en imponerende rekkevidde på opptil 435 km WLTP, eller hev dine eventyr med det 87,5 kWh (NCM) batteriet som gir en utvidet rekkevidde på opptil 550km.

Power opp med presisjon

Dobbel 50W trådløs lading med ventilasjonsfunksjon i forsetet! Lad raskere, hold deg kjøligere, og hold deg tilkoblet på hver kjøretur.

Mer enn bare et verktøy fra A til B

De fremre setene kan justeres bakover for å være nesten 180° flatt med de bakre setene, og de bakre setene kan justeres i 12 posisjoner med en maksimal vinkel på 38,4°. Dette gjør raskt bilen din om til en komfortabel og luksuriøs lounge hvor du kan nyte musikk eller en film på den store infotainmentskjermen.

Uovertruffen lyd fra Xopera

Av underholdningens skyld er XPENG G6 utstyrt med et førsteklasses Xopera lydsystem med 18 høyttalere, som til sammen leverer en kraft på 960 watt.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller lyst til å bestille prøvekjøring? Ta kontakt!

Årne Tjemsland - Ålgårds Auto

Årne Tjemsland

Salgskonsulent nybil

/

Eirik Ringseth

Salgskonsulent nybil

/

Christoffer Grønning

Salgskonsulent nybil

/

Henrik Underhaug

Salgs- og markedsleder

/

Jorunn Amalie Lilleaas

Jorunn Amalie Lilleaas

Lærling salg nybil

/